2777
2789

شوهره دوستم افسردگیه شدید داره خیلی هم کم حوصله وکم طاقته...دوستم میگه با کوچکترین اشتباهه من ازکوره در میره وکتکم میزنه وبعدش که آروم میشه گریه میکنه وعذرخواهی میکنه

بیچاره دوستم فقط میتونه بامن دردودل کنه  هیچکسا نداره منم نمیدونم چه کمکی بهش بکنم😔

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کمک اینه راضیش کنی یره مشاوره 

هر دوشون

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

فقط شوهر دوست باید بپذیر دیگه اون پول برای همیشه رفته 

از راه های دیگه پولش زنده کنه

البته داخل بلند مدت مطمئن باش چند سال دیگه کلی سود می کنه ولی الان فقط باید به پذیره

من خودم چیزی از دست دادم ولی از راه دیگه خدا در حال جبران کردنش هست فقط ادم باید صبور باشه و راه های دیگه رو امتحان کنه

پیشه روانشناسم رفته فرقی نکرده واقعا دوستم درمونده شده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

پیشه روانشناسم رفته فرقی نکرده واقعا دوستم درمونده شده

روانشناسو تغییر بده 

وگرنه افسردگی حاد فقط با رفتار خوب نمیشه حالش 

باید یه مدت تحت نظر باشه بعد نتیجه رو ببینه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده