2777
2789

مامانم طلاهاشو میخواد بفروشه نیازشه. چمیدونم بعد عید میگن گرمی800. اینا میشه

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

۸۰۰چیه😐😐😐

خیلی از قیمت بیخبریناااا

ما دیروز تو طلا فروشی دیدیم زده یک میلون و هفتصد😐😐😐😐😐

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

۸۰۰چیه😐😐😐 خیلی از قیمت بیخبریناااا ما دیروز تو طلا فروشی دیدیم زده یک میلون و هفتصد😐😐😐😐😐

طلا 18 عیار گرمی 1 میلیون و 70 یا 80 هزار تومن هست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰۰چیه😐😐😐 خیلی از قیمت بیخبریناااا ما دیروز تو طلا فروشی دیدیم زده یک میلون و هفتصد😐😐😐😐😐

😐😐😐 وااا نبابا الان مگه گرمی یکو80نیس

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
به نظرم نزدیک عید بفروش الان کف کانال طلاست وقت خریده تا فروش

دارن خونه میسازن پول کمدارن😐

من شنیدم خرداد ب ۲میلیون میرسه که😀

نمیدونم منکه شنیدم بعد عید ارزون میشه