2777
2789

سلام. دوستان عزیز کسی تا بحال از شیاف حجم دهنده با..سن ( لارنس) استفاده کرده؟؟

من چندساله مشاوره و تولید محصولات پوست و مو انجام میدم. حالا مشتریام گفتن برامون شیاف با..سن بیار.منم که ندیدم و نداشتم

تهیه کردم از یه شرکت ولی آیا تاثیر داره؟

من پول واریز کردم موقع ارسال گفتن اونی ک واریز کردین غیرجذبی هست  ولی اینی ک میخواین جذبی و گرونتر .

منم چون از مشتری قیمت قبلی رو گرفتم الان میخام فعلا خودم هزینه اضافی رو بدم و ارسال کنم براش ولی میترسم تاثیر نداشته باشه و شرمنده بشم و محصولات خودمم بره زیر سوال.

لطفا تجربیاتتون رو بگین از شیاف های حجم دهنده🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزا چه حرفا ادم شاخ در میاره

چه شیاف با شعوریم هست میدونه کجارو قلمبه کنه😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عوارض نداره؟ چرا ازخود شرکت مشاوره نگرفتین

خودشون که گفتن خوبه چند برند بود من لارنس تعریفشو شنیده بودم اینو پیگیر شدم ک برا مشتریا بگیرم.

خود شرکت میگه غیرجذبی کمی جذب میشه بقیش دفع ولی جذبی تاثیر داره و...

خدایا شکرت

اینو نشنیدم والاه 

شاید شیاف شوهاشورین منظورشون بوده که اونم برای همه مناسب نیست 

جلال خالق

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین