2777
2789

باید عابر بانک بری رمز پویای پیامکیتو فعال کنی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عابر بانک برو قسمت رمز دوم منم همین مشکل خیلی وقت پیش پیدا کردم 

ی قسمت نوشته فعال کردن ی قسمت نوشته غیر فعال کردن

من قسمت فعال میزدم هی میگفت فعال براتون ولی برام رمز نمیومد

رفتم قسمت غیرفعال زدم نوشت رمز دوم غیرفعال شد نوشت غیرفعال شد 

بعد دوباره رفتم قسمت فعال زدم

بعد نوشت شماره تلفن وارد کنید وارد کردم بعد برام پیامک اومد

بعد اون رمز دومم فعال شد 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
قبلا فعال کرده بودم.گوشیم عوض کردم.دوباره رمزنگار نصب کردم.ولی این پیغام میاد

البته من رمزنگار فعال نکردم

حالت پیامکی فعال کردم 

یعنی فعال بودا نمیدونم چرا نمیومد اول غیرفعال کردم بعد دوباره فعال کردم که درست شد

رمز یک بار مصرفم میاد

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
قبلا فعال کرده بودم.گوشیم عوض کردم.دوباره رمزنگار نصب کردم.ولی این پیغام میاد

نمیدونم من از رمزنگار استفاده نمی کنم از آپ استفاده میکنم گزینه دریافت رمزپویا رو میزنم خیلی راحت پیامکش میاد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم