2777
2789
منم تو اقدامم لنروزول مصرف کردم کیست زدم الانم پریودم عقب افتاده میترسم از کیست باشه

واااای منم ماه پیش لتروزول خوردم این ماهم بهم داده...ینی کیست میشه؟؟؟😭😭😭همینم کم مونده ب دردام اضافه بشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ماهه اقدامم تو این ۷ماه ۵ماهشو پریودام نامنظم بود ولی دوماهه مرتب میشم این بارم اگه فردا پریود شم دیگه مرتب میشم

اما دکترم گفت کیست داری برو سونو و ازمایش دقیق بدونیم چته

واااای منم ماه پیش لتروزول خوردم این ماهم بهم داده...ینی کیست میشه؟؟؟😭😭😭همینم کم مونده ب دزدان اض ...

اخه من قبل از سونو تخمک گذاریم انجام شده بود و کیست شد دیگه امپول نزدم. خیلی حالم گرفته

اخه من قبل از سونو تخمک گذاریم انجام شده بود و کیست شد دیگه امپول نزدم. خیلی حالم گرفته

ینی چی؟من روز دوم رفتم سونو گفت از سه پریودی تا پنج لتروزول بخور سینال افم داد

واااای منم ماه پیش لتروزول خوردم این ماهم بهم داده...ینی کیست میشه؟؟؟😭😭😭همینم کم مونده ب دردام اض ...

برو پیاده روی میگن کیست رو میبره من ده روز رفتم این چند روز هوا سرد شده نمیرم سرما خوردم

برو پیاده روی میگن کیست رو میبره من ده روز رفتم این چند روز هوا سرد شده نمیرم سرما خوردم

وااااای من ب اندازه کافی مشکل دارم دعا کن کیست نگیرم حداقل😭😭😭😭😭

ینی چی؟من روز دوم رفتم سونو گفت از سه پریودی تا پنج لتروزول بخور سینال افم داد

یعنی روز 13 پریودی رفتم درصورتی که دو روز قبل علائم تخمک گذاری داشام بخاطر همین تو سونو نوشته بود فاقد فولیکول غالب و یک کیست فولیکولی29 در تخمدان چپ

یعنی اون روز میرسه باردار شیم براتون دعا میکنم باردار شین عزیزان من منم دعا کنید

من ماه پیش لتروزول خوردم این ماه ی هفته پریودیم افتاد جلو ...ینی کیست گرفتم؟

یعنی روز 13 پریودی رفتم درصورتی که دو روز قبل علائم تخمک گذاری داشام بخاطر همین تو سونو نوشته بود فا ...

اهااا..😔😔😔

من ماه پیش لتروزول خوردم این ماه ی هفته پریودیم افتاد جلو ...ینی کیست گرفتم؟

میگن جلو بیفته بهتر از اینه عقب بیفته 

اطلاعی از لترزول ندارم نمیدونم فکر کنم بخاطر وجود کیست دکتر لتروزل میده