2777
2789

عروسی دختر خاله شوهرمه در حد جهزیه دیدن و رستوران 

اصلا از رسم جهزیه دیدن خوشم نمیاد 

ولی از بس خانواده سوهرم گفتن خاله داره پول میگیره از اقاجون جهزیه فلاااان برای لیلا بخره 

یا گفتن یخچالش وساینگ هوسه 

یه مارکه که اصلا تو ایران نییییس 

تازه لیلا ازدواج دومشه 

یبار عقد کرده و ناموفق بوده 

نمیدونم چه رفتاری نشون بدم 

برم دقیق ببینم یا نه 

و اینکه من فک نکنم چیزایی که خریدم برا جهزیم کسی بخره چون خودمم شاغلم مثل جارو روباتیک طی روباتیک پنکه مت پاش سرویس غذاخوری مس ،سرویس غذاخوری بامبو ،....(منظورم اینه جهزیه خودم لوکسه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم جهاز نداریم ...بااینکه همسرم اینا رسم داشتن ...روز اول گفتیم که رسم نداریم...از اول هم اعلام کردم از رسم جهاز دیدن خوشم نمیاد و نرفتم ببینم هیچوقت....بلاخره از یه جایی باید شروع کرد برای ازبین بردن این رسوم بدرد نخور

الان ما بگیم بری دقیق ببینی میری دقیق میگیری زیر ذره بین

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

این حرفا چیه 😑😑😑مگه قراره با جهیزیه بهم فخر فروشی کنین،؟؟ ....مگه عصر حجره 😑😑

حالا اگه مارک نباشه ،لوکس نباشه ،بامبو نباشه ،چی میشه

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

برو حتما تا بعدا نیان بهت دروغ بگن پز بدن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

اوایل بعد مراسمات مادرشوهرم اصرار میکرد که بیا بریم مثلا جهاز فلانی ببینم من ولی خیلی راحت گفتم ...علاقه ای ندارم .....دیگه الان براشون کاملا جاافتاده ....و جالبیش این خواهر شوهرمم مثل من شده ...اونم نمی ره ..😂

ما رسم جهاز نداریم ...بااینکه همسرم اینا رسم داشتن ...روز اول گفتیم که رسم نداریم...از اول هم اعلام ...

اخه خاله دیشب زنگ زده میگه بیاین خونه عروس با عروس داماد عکس بگیرید بعدم میریم رستوران ! یعنی بیاین ببینید چه کردددددم 😂😂😂

اوایل بعد مراسمات مادرشوهرم اصرار میکرد که بیا بریم مثلا جهاز فلانی ببینم من ولی خیلی راحت گفتم ...ع ...

وای منم خجالت میکشم

همسایشون جهیزیه اوره بود متو بزور برد ببینم منم خجالت میکشیدم حتی نگاه کنم 😫

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤