2777
2789
عنوان

چهار شنبه عروسی دعوتیم که منو با جهزیش کشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 25 پست
وای منم خجالت میکشم همسایشون جهیزیه اوره بود متو بزور برد ببینم منم خجالت میکشیدم حتی نگاه کنم 😫

من اوایل اونقدر برام عجیب بود ....که چرا باید بقیه ببینند لوازم خونه منو ...مگه نمایشگاه 😧😯😐

این حرفا چیه 😑😑😑مگه قراره با جهیزیه بهم فخر فروشی کنین،؟؟ ....مگه عصر حجره 😑😑 حالا اگه مارک نب ...

وقتی بت بگه باید بوش بخری ،بگی یخچال بوش موتورش کمکانیکیه الجی گیریبکسی و همه مغازه دار ها بگن بوش توی یهچال هیچ پیشرفتی نداشته بازم بگه حتما تو ظاهر بینی حتما یه چیزی داره تو نمیبینی 

حالم از خواهر شوهرای بی شعور و مریضم به هم مبخوره 

عیده ای های ترشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل اونقدر برام عجیب بود ....که چرا باید بقیه ببینند لوازم خونه منو ...مگه نمایشگاه 😧😯😐

من برام عجیب نیس کلا رسممونه ولی من بدم میاد جهیزیمم نمیخوام نشون بدم اگه مادرهمسرم ایرادنگیره

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

آقاجون کیه؟ 

اون سالی که من ازدواج کردم بیست تومن جهاز بردم همه چیزم عالی فرش نایین وسرویس چوب عالی تمام برقیا سامسونگ وپاناسونیک،بعد پسر عمه شوهرم چند ماه بعد از ما ازدواج کردو چهل میلیون جهیزیه آورد ،اونموقع ها آنقدر از مقایسه کردن حرص میخوردم،ولی الان که هفده سال گذشته فهمیدم این چیزا خوشبختی نمیاره کما اینکه من از اون خوشبختترم، 

فکر میکردم این رسما ور افتاده

آقاجون کیه؟  اون سالی که من ازدواج کردم بیست تومن جهاز بردم همه چیزم عالی فرش نایین وسرویس چوب ...

پدر بزرگ‌شوهرم ،میگن یعنی خالمون اینقدر خریده کم اورده رفته قرضم کرده و خریده ! 

کاش اعتماد به نفس داشتم 

پدر بزرگ‌شوهرم ،میگن یعنی خالمون اینقدر خریده کم اورده رفته قرضم کرده و خریده !  کاش اعتماد به ...

اگر رفتی خیلی با اعتماد به نفس برو به به وچه چه کن و تبریک بگو ،شما که خودتم بهترینها رو بردی پس لزومی ندارد احساس کمبود بکنی