2777
2789
عنوان

خیلی از خدا دور شدم

344 بازدید | 26 پست

احساس کمبود شدید خدا دارم...نماز هم دیگه نمیخونم یه جور تنبلی مضخرف....اومدم حداقل یه ذره قران بخونم اونم نمیفهمم....نمیدونم چی کار کنم؟

از خدا خجالت میکشم با این کارام

یه مدتم اومدم کتاب بخونم حداقل با دینم آشنا بشم اونم نشد.

کمکم کنید... اگه کتابی میشناسید یا وویسی که بتونه بهم کمک کنه و آرامش بگیرم بهم معرفی کنید

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

منممممم خیلی خجالت میکشممم ازش حتی روم نمیشه نماز بخونم 

خیلی گناه کردمممممم میدونم بدش میاد ازم  

ازش میخام کمکم کنه پشیمونم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول فقط نمازهاتو بخون نمیخواد هیچ کار دیگه ای بکنی

نمازم بخونم هیچ لذتی در کار نیست....احساس خجالت میکنم از اینکه فقط خم و راست میشم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

شاید اگه همون موقع نمازهامو ترک نمیکردم الان اینجوری نبودم

منممممم خیلی خجالت میکشممم ازش حتی روم نمیشه نماز بخونم  خیلی گناه کردمممممم میدونم بدش میاد ا ...

لازم نیست به بنده هاش بگی به خودش بگو توبه کن ،خدا بنده هاشو دوست داره،توبه اشونو دوست داره

لازم نیست به بنده هاش بگی به خودش بگو توبه کن ،خدا بنده هاشو دوست داره،توبه اشونو دوست داره

فک نکنم  

گناهام خیلی بزرگههه دیگه نمیبخشتم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
منممممم خیلی خجالت میکشممم ازش حتی روم نمیشه نماز بخونم  خیلی گناه کردمممممم میدونم بدش میاد ا ...

نه بابا اون خداست ! وسیعه مهرش بخشش اون خداست دیدش که مث ما نیست اگه واقعا پشیمون باشی میخوادت

خیلی توبه کردم ولی بازم شکستمش. ازش خجالت میکشم سرم پایینه