2777
2789
چقدر درآمد داري ازش تا حالا چنچ كردي ؟ با صرافي آنلاين چنچ ميكني؟ 

می گم حالا این بلک کویبن هم برو ثبت نام کن مستقیم از خود سایتش برو شاید فرجی شد 

می گن سال ۲۰۱۱همین طور بیت کوین کارش شروع کرد و ب هر نفر که تو سایت ثبت نام می کرده پنج عدد بیت می داده که اون وقت ارزشی نداشته و الان بعد ده سال ب قیمت میلیارد رسیده 

من 

چقدر درآمد داري ازش تا حالا چنچ كردي ؟ با صرافي آنلاين چنچ ميكني؟ 

رمز ارز سر در نیاوردم الانم بازار خراب از مامانم قرض کردم خریدم ولی از شانس گند من این ده روز هر چی خریدم هی قیمتش پایین تر رفت حالا قرض مامانمم باید بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رمز ارز سر در نیاوردم الانم بازار خراب از مامانم قرض کردم خریدم ولی از شانس گند من این ده روز هر چی ...

ارز ديجيتال چي خريدي ؟ آخه الكي نيست كه بايد آموزش ببيني تو اينستا چند پيج هست معرفي ميكنم اينا رو دنبال كن اخبار رو دنبال كن فركانس ميدن من كه از ارز ضرر نكردم هر وقت تو ضرر بودي نفروش نگه دار ميره بالا 

چه ارز هايي خريدي؟ 

من از خودشون چنج کردم دویست روبل بهم ۶۷ داد االبته دویست و یازده روبل کار کرده بودم که یازده شا سایت ...

صرافي هم يكي ميشناسم كه اونم همون دختر بهم معرفي كرد من كه چنچ نكردم ولي اون ميگفت صرافي بيرون ببري كارمز كم نميكنه صرافي آنلاين ها كم ميكنن

ارز ديجيتال رو هميشه پله اي بخر من دوج رو ١٨٠٠ خريدم اومد پايين ١٧٠٠ خريدم اومد پايين ١٣٨٠ خريدم امروز صبح اومد رو ١١٠٠ باز خريدم اينجوري آدم ضرر نميكنه تا ١٦٠٠ بره سود هم ميكنم 

ثبت نامش رایگان من از کانال عضو شدم با لینک ادمین هب سود می ره برا ادکین شما به انگلیسی بزن تو گوگل ...

من پارسال يه ارزي همينجوري ثبت نام كردم هيچي نبود هنوزم بي ارزشه 

ارز ديجيتال رو هميشه پله اي بخر من دوج رو ١٨٠٠ خريدم اومد پايين ١٧٠٠ خريدم اومد پايين ١٣٨٠ خريدم امر ...

من پولم کم بود بلد هم نبودم یک تومن بک جا دوج خریدم رو ۱۸۷۰

من پولم کم بود بلد هم نبودم یک تومن بک جا دوج خریدم رو ۱۸۷۰

منم يك و ١٨٠٠ خريدم اشكال نداره بازار بالا پايين داره ديگه صبر كن ميره بالا ولي سعي كن سرمايت نذاري رو يه ارزي من هم ريپل دارم بايننس دارم دوج دارم استلار دارم