2777
2789

بتا بالا باشه چ اتفاقی میوفته ؟ چند بود بتا

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندرم و مشکلات کروموزومی. Beta hcg  60.15

نرمالش باید چند باشه        ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

برات ایه الکرسی میخونم ..ولی شنیدم این اعداد در کنار نمودار مهمه .میگن اگه نمودارت سبز باشه زیاد این اعداد مهم نیس .ولی در هرصورت دعات میکنم

دقیق نمیدونم.تو آزمایش ریسک  ۵۰ ۵۰ داده

انشالله ک خیره نترس چیزی نیس

محبت میکنید.از من نارنجی بود

ای بابا بخدا این غربالگریا انقد خطا دارن ..من خالم باردار بود مجوز سقط ۱۸هفته بهش دادن گفتن بچت سندروم و ناشنوا ..حتی سلفری هم تااییدش کرده بود ..شوهر خالم لج کرد گفت اجازه نمیدم سقط کنی هرچی هست من میخامش ..خالم کارش شده بود گریه تا روز زایمان ..بچش ب دنیا اومد با وزن ۴۸۰۰ انگار فرررشته بود بچش ..انقد قشنگ و تپل بود ک پرستارا ولش نمیکردن ..بچشم ساااالم .الان ۶سالشه انقد شیطونه ک خالم روزی صدبار بهش میگه کاش سقطت کرده بودم😂😂

جدی میگین؟ خدای من خدا رو شکر انشالله همیشه سالم باشه

اره بخدا انقد تو فامیل ما ریسک سندروم بوده .مثلا زنداداشم ریسک سندرومش ۱ ب ۱۲۰ بود .سلفری داد بچش سالمه ..این ازمایشا فقط استرس میدن