2777
2789
عنوان

ساعت٩ونيم بايد برم سونوگرافي🙄

644 بازدید | 24 پست

سونوي كبدو كليه و مثانه...گفت از٦ساعت قبل سونو ناشتا باشم😩

ولي چرااخه؟؟؟؟😢

من گشنمه نميتونم چايي باساقه طلايي بخورم؟

يه بار رفتم سونوي كبدوكيسه صفرا ولي ناشتانبودم😐

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏

من دیروز سونو بودم یکی اومده بود سونوی کبد داشت گفت می تونی نون سوخاری رو بزنی توی چایی بخوری یا با عسل چایی رو شیرین کنی بازم می خوای زنگ بزن بپرس 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز سونو بودم یکی اومده بود سونوی کبد داشت گفت می تونی نون سوخاری رو بزنی توی چایی بخوری یا با ...

اخی فقط یه هفته به تولد نی نی تون مونده؟؟؟ انشاءالله سالم و خوش قدم باشه😍

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.

منم سنگ کیسه صفرا درد میکنه چربی کبدم دارم باید سنو بدم ینی باید برم دکتر بگم این سنو رو بنویسه برام؟ 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

بابا فرض کن روزه ای تحمل کن

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
منم سنگ کیسه صفرا درد میکنه چربی کبدم دارم باید سنو بدم ینی باید برم دکتر بگم این سنو رو بنویسه برام ...

اره عزيزم

من رفتم دكتر داخلي برام نوشت

امشب بايد برم سونو كليه م اذيت ميكنه

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏