2777
2789

من قرار بوده ۲۸ ام پریود بشم ولی عقب انداختم تو این هفته ام چون برام ی سفر پیش اومده نمیخوام پریود بشم

قرص ال دی رو چطور باید مصرف کنم ک این ماهو کلا پریود نشم؟ تا الان هیچوقت ال دی نخوردم اگ کسی میدونه راهنمایی کنه❤

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
نخور عزیزم 

میدونم عوارض داره😭😭😭😭ولی مجبورم

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص خونریزی بخور تامپون بزار

مرسی

عوارض داره عزيزم  روزي يه عدد مصرف ميشه تا روزي ك نخواي پريود شي ب محض قطع كردنش يك يا دو سه ر ...

ممنون گلم❤