2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 173 پست
عزیزم رایحه درمانی تو اروپا برای تغییر طبع از طریق رایحه های اروماتیک انجام میشد الان ۵ ساله که تو ...

ممنون از توضیح کاملتون🌹🌹

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک دگه از این رابطه زده شدم،همسرم ی شهر دیگه کاره ،وقتی میاد حس میکنم بهم هیچ حسی نداره ،شای هفته بشینه ،اون ی هفته هم شاید ی بار رابطه داشته باشیم ،اونم در حد چند دق،از وقتی حامله شدم بدتر شده

ممنون از توضیح کاملتون🌹🌹

خواهش میکنم گلم❤

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
خوب بگه به ما چه شما گوش نکنین  ما داریم اینجا مشکلاتمون در میون میزاریم تا با تجربه های هم حل ...

من کاری به تاپیک ندارم نی نی یار قرار نیست کل تاپیک رو بترکونه که

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بخونی میبینی چرا صدا زدم راه حل غلط داد اونم بعد ار اینکه چند نفر گفتن اشتباهه باز تکرارش کرد

عزیزم من که چیزی نگفتم اخه بزار مشکلم و حل کنم نی نی یار و صدا نزن تاپیکم میترکه😭😭😭

این چه طرز حرف زدنه واقعا از یه خانم متشخص بعیده بی منطق حرف نزنید اگه عکس این بود شما هات بودی و شو ...

آره  من درکش میکردم 

یعنی چی آخه شاید من مشکل دارم و از رابطه به شدت رنج میبرم اونوقت بیام ادای هات هارو دربیارم تا شوهرم حال کنه 

البته ما مشکلی نداریم 

من مثال میکشم

عزیزم من که چیزی نگفتم اخه بزار مشکلم و حل کنم نی نی یار و صدا نزن تاپیکم میترکه😭😭😭

من واسه شما صدا نزدم عزیزم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
غلط و درست رو شما تشخیص میدی؟

نه شرع و دین تشخیص داده بنده کی باشم و البته علم هم تشخیص غلط بودنش بروی سیستم مغز و بدن رو تشخیص داده