2777
2789

من برای دخترم گوشواره خریدم ۴ ماه پیش

الان رفتم دیدم داخل گودیش زنگ‌زده

یعنی چی؟؟ یعنی بدله؟؟؟

شماها تجربع این چنینی داشتین؟؟؟

از جای معتبرم خریدم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دخترم گوشواره خریدم ۴ ماه پیش الان رفتم دیدم داخل گودیش زنگ‌زده یعنی چی؟؟ یعنی بدله؟؟؟ شم ...

امکان نداره طلا زنگ بزنه

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

باید منتظر باشید ببینید وضعیت دلار چی میشه،فعلا حمایت ۲۳رو داره که احتمالا تو بازه ۲۳تا ۲۷نوسان داشته باشه،اگه اخباری بیاد که باعث بشه حمایت ۲۳رو از دست بده حمایت بعدی۲۰تومنه و اگه این هم از دست بره حماین بعد ۱۵تومنه

البته من حس میکنم فعلا نوسان رو داشته باشه اگه تحریما لغو بشه میاد پایین اگه نشه میره بالا فعلا اخبار رو دنبال کنید

نمیدونم چرا اینطور شده از شانس بدم فاکتورشم گم کردم هرجی گشتم‌نبود میخوام ببرمش همونجا ببینم چرا ا ...

آره حتما ببرید،سعی کنید فاکتور رو هم پیدا کنید،اگه قبول نکرد عوض کنه میچونید شکایت کنید با فاکتور