2777
2789
عنوان

پتوهای جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 33 پست

من شش تاخریدمتاخریدم همشون ساده باطرح برجسته. دونفرمون نسکافه ای،یک نفرها زرشکی،ققهوه ای.بنفش،ابی فیروزه ای،طوسی

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پتوهات از این پتوهای گلباف نیست؟ مگه اینا رو ملحفه میگیرن؟!!! 

نه ملحفه تشک و بالشت منظورم بود

از این گلبافت بدون طرح و ساده ها میخواستم بگیرم

گفتم همشون یه رنگ باشن یا رنگهای مختلف؟

عزیزم اینو من از یه مغازه دار شنیدم میگفت پتو ها رو متفاوت بردارید تا بتونید تشخیص بدید کدومو استفا ...

آرهههه

منم به نظرم یک رنگ شبیه مسافر خونه میشه  

نکته خیلی خوبیو اشاره کردی

ممنونم عزیزم

وااای کاش واس منم کادو میاوردن اونقد گرون شده حالا

برا مامانم کادو آورده بودن تو کمدش بود یا برا خواهرم خریده بود خوشش نیومده لود من برا جهیزیم برداشتم 

ببین به فور شستنش هم باش ۴تا دونه تک نفره بگیر سبک باشه راحت بندازی ماشین رنگشم نسکافه ای یا طوسی بگیر یه دست نهایت برا قاطی نشدنشون به انتهای هر کدوم یه تیکه نخ بزن 

برا مامانم کادو آورده بودن تو کمدش بود یا برا خواهرم خریده بود خوشش نیومده لود من برا جهیزیم برداشتم ...

آره

منم دونفره نمیگیرم

خوشبحالتون.تو خونه ما دریغ از یه دونه پتو نوووووو...دریغ از یه دونه هدیه

ملحفه تشکامو ک از قدیم تو خونه داشتیم منم همونارو دوختم.گفتم بیخیال بابا جدید میخوام چیکار.جنسشونم بهتره

آره منم دونفره نمیگیرم خوشبحالتون.تو خونه ما دریغ از یه دونه پتو نوووووو...دریغ از یه دونه هدیه م ...

خوب کاری کردی 

خیلی گرونه خدایی 

عب نداره سلامتی و شادی باشه بخر ولی رنگارنگ خیلی جالب نیست ست بگیر 

زیادم نمیخواد بخری در حد نیاز بخر 

دیگه الان مهمون بازی نیست که 

خونه هام کوچیکه 

من در حد نیاز اوردم بازم خونم ۱۰۰متره باز حا کم میارم 

بازار که تمومی نداره 

هرسالم یه مد میاد 

از لوازم آشپزخونه و هم مختصر بگیر همشون جاگیره 

دکوری مکوری نگیر 

ظرف ظروف زیاد نگیر