2777
2789
عنوان

دی جی کالا وپست کالا

85 بازدید | 14 پست

سلام من کفش سفارش دادم دی جی کالا 

بعدسوالم اینه اون محصول ومیفرستن همون شهری که آدرس دادیم بعد اداره پست شهرخودمون محصول ومیاره درخونه؟

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خود دیجی کالا پست مخصوص داره میاره در خونه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه میارع جلو در خونه

میدونم منظورم اینه پست شهرخودمون میاره دیگه؟

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

منم اولین باره گوشی سفارش دادم شبا خواب میبینم پولم خورده یا یه نوکیا ساده آورده یاگوشی شکسته آورده 😑😑😑🤯🤯🤯🤯🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
نمیشد درب منزل 

نمیدونم من چون آدرس مادرشوهرم ودادم

گفنم خودم پرداخت کنم زشته اون پرداخت کنه

منم اولین باره گوشی سفارش دادم شبا خواب میبینم پولم خورده یا یه نوکیا ساده آورده یاگوشی شکسته آورده ...

😂😂😂😂

خود دیجی میاره

نمیشه پرداخت درب منزل باشه من چون با کارت بانکی بلدنیستم کاربکنم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نمیشه پرداخت درب منزل باشه من چون با کارت بانکی بلدنیستم کاربکنم 

بعضی وقتها میشه بعضی وقتها نه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori