2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 48 پست
دو روز دیگه چیه الانم بزنه اگه این مثبت باشه مشخص میکنه

الان دوباره زدش لینکشو میزارم ببین واسه دوستمه

https://uupload.ir/files/te8c_img_۲۰۲۱۰۲۲۲_۱۳۰۰۵۴.jpg

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
ببین بزار یه ۵دقیقه از استفاده بگذره احتمال زیاد مثبته اما بگو ۲تا استفاده کنه حتما 

مرسی بهش گفتم دوباره امتحان کرد لینکشو گذاشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چی؟مثبته؟واسه دوستمه https://uupload.ir/files/te8c_img_۲۰۲۱۰۲۲۲_۱۳۰۰۵۴.jpg

این که واضح مثبته. مبارک دوستتون باشه

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
این که واضح مثبته. مبارک دوستتون باشه

براش دعا کنین این نی نی این دفعه سلامت دنیا بیاد طفلی تابستون زایمان زودرس داشت

گروه نیس که کاناله فقط مدیر میتونه پست بزاره گروه بزن

عزیزم لینک گروه رو گذاشتم توی کاناله بیا

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
براش دعا کنین این نی نی این دفعه سلامت دنیا بیاد طفلی تابستون زایمان زودرس داشت

میفهممش من خودمم کلی میترسم 5ماه قبل سقط داشتم الان دوباره باردارم. انشاالله خدا نگهدار توی دلیش باشه و همچنین توو دلی خودم🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
میفهممش من خودمم کلی میترسم 5ماه قبل سقط داشتم الان دوباره باردارم. انشاالله خدا نگهدار توی دلیش باش ...

انشالله این دفعه بارداری سالمی رو پشت سر بزاری