2777
2789
عنوان

حرفهای شوهر خیانتکارم

3911 بازدید | 107 پست

سلام. من یه آدم ساده با قلب پاک بودم که هیچ وقت فکر نمیکردم آدما دورو کثیف باشن ..خلاصه میگم شوهرم از اولش تو اینجور فازا بود و با فهمیدن من یکی دو روزه جمع میشد صد البته هر وقتی که لو میرفت ماسمالیش میکرد یه دعوایی میفتاد چند تا چیز میشکست و منم چون انتخاب خودم بود نمیتونستم هیچ گوهی بخورم با همین خیانتاش ازش متنفر شدم و خیلی اخلاقای گوه دیگش که محصوا خانواده داغونش بود اینو خودش بارها پیشم گفته

خلاصه زد امسال فهمیدم دوستمو صیغه کرده و بماند زجرهایی که کشیدم. ولی این سری به خانوادش گفتم و حسابی پشتم درآمدن یکی از خواهرامم گفتم گفتش طلاقت بگیر

اما خب شوهرم آمد دنبالم و هزار تا معذرت خواهیو یه دنیا ناز کشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کسی که یه بار خیانت می‌کنه بازم می‌کنه اگه بچه نداری سریع طلاق بگیر

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡