2777
2789
عنوان

همه چی خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست
نیتم رو بگم؟؟؟  طلاق بگیرم بهتره یا نه، خوشبخت میشم، نمیشم اگه طلاق گرفتم،  اون طلاقم مید ...

به چیزی ک میخای قراره برسی و یه خبر خوش میخای بشنوی.یه جروبحث ممکنه برات پیش بیاد و طلاق هم درصورتی اتفاق میخاد بیوفته ک اصلا به نتیجه نرسید باهم.فالت اینارو گف فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادخترم میخوام بگیرم،اسمش سپیده  کی ازدواج میکنه؟شوهرش چکاراس؟غریبه یا اشناس ؟

بزودی قراره ازدواج کنه اگ سنش به ازدواج رسیده باشه اگ ن ک قراره یه کار بزرگی انجتم بده .کارش رو نمیاره عزیزم اشنا یا غریبه بودنشم مشخص نیست

خب عزیزم اگه ناراحت نمیشی باید بگم گند زدی رسما ولی چاره داره  زمین و زمان باید بهم بدوزی که د ...

نمیددنی ک توی این 4 ماه من چیکارا ک نکردم واقعا خستم فک کن هرکاری کنی طرفت هی بدتر سنگ بشه سرد بشه و بی احساس تر بشه نسبت بهت... حتی وقتشو خالی نکنه ک روز تولدت به موقع بیاد پیشت یا یدونه ولن چیه اونروزو کلا بره سرکار حتی یه بغلتم نکنه

نمیددنی ک توی این 4 ماه من چیکارا ک نکردم واقعا خستم فک کن هرکاری کنی طرفت هی بدتر سنگ بشه سرد بشه و ...

میدونی با غیرتش چه کردی؟

حق بده بهش با خودش باید کنار بیاد به هرحال زمان میبره عزیزم 

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
میدونی با غیرتش چه کردی؟ حق بده بهش با خودش باید کنار بیاد به هرحال زمان میبره عزیزم 

میدونم... ولی یکاری کرد ک با همه قهر کردم همه ی دوستان حتی صمیمی ترینشون کاملا تنها میدونی ضربه رو فقط اون نخورد منم خوردم حس میکردم همش داره تعقیبم میکنه کلا چکم میکرد همه جوره بهم میگف داری دروغ مبگی حتی دروغم نمیگفتم من بخاطرش کاملا عوض شدم حتی پوششم رفتارم همش حتی عطری ک میزدم

انشالله مشکلت حل بشه بنظرم ی بزرگتر (ریش سفید)واسطه بفرست برا منم ی فال بگیر به نیت ازدواج فاطمه

فاطمه قراره یکیو ببینه ک خیلی وقته ندیده و مشکلاتش قراره حل بشه و به زودی ازدواج میکنه