الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانوم ها با توجه به اینکه سلایق متفاوته من پیشنهاد میکنم اگ اینستگرام دارید پیج این مدل و فالو کنید و با انواع کار اتلیه و مزون های کودک تو اصفهان اشنا بشید بعد تصمیم بگیرید helma_dehghani_777
در ضمن توپیجشون فروش مکمل های کودک ارگانیک اصل امریکا هم دارند
ادم عاقل شعور داره تاییده را چک میکنه کد نمایندگی میبینه دوسال سابقه کار و رضایت مشتری ...
تمام این چیزایی که گفتید به راحتی اب خوردن قابل کپی کردن وفیک سازیه. در مورد لباس مهم نیست ادملباس فیک بخره، اخر اخرش پولش رفته. اما مکمل خوراکی اونم برای بچه رو از نظر من ادمعاقل فقط از مراکز معتبر مثل داروخونه میگیره! در هر صورت هر کسی صلاح خودش و بچش رو بهتر میدونه
تمام این چیزایی که گفتید به راحتی اب خوردن قابل کپی کردن وفیک سازیه. در مورد لباس مهم نیست ادملباس ...
نه عزیزم کسی ک نمایندگی داره و دوساله محبوبت ترین پیج فروش محصولات ارگانیکه و خودش بهترین تخعیف کمپانی داره هیچوقت نمیاد کپی فیک بزنه بعدم کسی به شما اجبار خرید نکرده ک نظر میدید ما روزانه ده ملیون ثبت سفارش داریم