2777
2789
اجازه نده راجع بهش اینطوری حرف بزنن و سعی کن کمک کنی رابطه شون خوب باشه باهم

دلم واسه بچه هام میسوزه مگر بجز ما کیو دارن خونه نشین باشی با داد ودعواتو خونه اینام عصبی بار میان آخرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ونیم بعضی روزا تاغروب نمیاد

وقتی میاد خونه سعی کن بچه ها بازی‌های آروم انجام بدن پازل خمیر بازی رنگ انگشتی نقاشی نزار زده بشن از پدرشون خودت هم کارهاتون انجام بده باهاشون بازی کن آروم تر باشن این روزا مردها خیلی روزای سختی دارن با مرغ کیلو 45 تومن

وقتی میاد خونه سعی کن بچه ها بازی‌های آروم انجام بدن پازل خمیر بازی رنگ انگشتی نقاشی نزار زده بشن از ...

درست میگین شما پسرم عاقله مشکل دخترمه اگه برم با اونا میگه چراپیش من نمیشینی از صبح نبودم دخترمو مسخره میکنه اعتماد بنفسشو آخرش از بین میبره کاش بجای اون بامن لج کنه

درست میگین شما پسرم عاقله مشکل دخترمه اگه برم با اونا میگه چراپیش من نمیشینی از صبح نبودم دخترمو مسخ ...

باهاش حرف بزن بگو ثروت ما بچه ها هستن با رفتارت آینده شون رو خراب نکن

اگه علت عصبانیتش مالی هست سعی کن از دغدغه هاش کم کنی شوهر من مشکل پولی داشته باشه بداخلاق میشه و عصبی هر کسی یه نقطه ضعفی داره 

باهاش حرف بزن بگو ثروت ما بچه ها هستن با رفتارت آینده شون رو خراب نکن اگه علت عصبانیتش مالی هست سعی ...

از همه نظر رعایت میکنم توروخدا اگه دختر داری خواستی شوهر بدی طرز برخورد خانواده پسر باهم رو حتما در نظر بگیر بعضی چیزها یادگرفته شده از پدر ومادر

شاید به خاطر شغلشون هست با پسرت هم مشکل داره  یا دختر دوست نداره؟

پسرمو خیلی باهاش حرف میزنم ولی این کوتاه میاد که بی احترامی نکنه ولی همیشه استرس داره که سرش الان داد میزنه