2777
2789
عنوان

مامانا بیاین بهم کمک کنید

105 بازدید | 14 پست

سلام مامانا

پسرم وارد۶ماهگی شد ی هفته اس غذای کمکی بهش میدم آب هم بدم بهش؟ و چقد؟ پوشکش رو ک امروز باز کردم زرد بود قسمت جیشش من سه.چهارتا قطره چکان آب دادم امروز خوبه یا کمه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

آره حتما با شروع غذای کمکی باید آب بدی،  من هرچقد دوست داره میدم بخوره گاهی بیست سیسی میخوره گاهی پنجاه سیسی.   شش ماه و نیمه ست دخترم

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب جوشیده ولرم بده ضرر نداره . ولی اگر خدایی نکرده ضعف داره ببرش دکتر . پوشک که نارنجی بشه نشانه خوبی نیست . من پسرم مریض شد حال نداشت چشماشو باز کنه . بردم دکتر . دکتر آمپول ویتامین ای خوراکی داد معجزه کرد . البته پسرم اون موقع ۱ سال بیشتر داشت

آره حتما با شروع غذای کمکی باید آب بدی،  من هرچقد دوست داره میدم بخوره گاهی بیست سیسی میخوره گا ...

مال من۶ماه و ی هفته شیشه اصن نمیگیره ک بریزم تو شیشه بدم با قطره چکان میدم ازینا ک تو داروهاش هست کوچولوعه چن تا بدم ینی

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
اب جوشیده ولرم بده ضرر نداره . ولی اگر خدایی نکرده ضعف داره ببرش دکتر . پوشک که نارنجی بشه نشانه خوب ...

ن ضعف اینا نداره زرنگه ماشالله

مال من۶ماه و ی هفته شیشه اصن نمیگیره ک بریزم تو شیشه بدم با قطره چکان میدم ازینا ک تو داروهاش هست کو ...

هرچقدر که میلش میکشه بده. مثل خود ما هستن دیگه، گاهی زیاد تشنه هستن گاهی کم،  دیگه وقتی دهنشو محکم نگه داشت یعنی سیراب شده

هرچقدر که میلش میکشه بده. مثل خود ما هستن دیگه، گاهی زیاد تشنه هستن گاهی کم،  دیگه وقتی دهنشو م ...

با همون قطره چکان بدم؟و اینکه از کجا بدونم تشنشه هر وقت خودم خواستم آب بدم بهش؟

با همون قطره چکان بدم؟و اینکه از کجا بدونم تشنشه هر وقت خودم خواستم آب بدم بهش؟

آره عزیزم قطره چکون هم خوبه. دختر من توی طول روز نميخوره اما نصف شب که بیدار ميشه بهش با شیشه میدم میخوره.  بعد از قطره آهن بهش بده حتما و کمی بعد از غذا.  نصف شب بیدار ميشه واسه شیر؟ 

آره عزیزم قطره چکون هم خوبه. دختر من توی طول روز نميخوره اما نصف شب که بیدار ميشه بهش با شیشه میدم م ...

اره بیدار میشه.دختر شما خوب غذا میخوره؟پسر من ن ب زور باید دهنشو وا کنم بدم بخوره

اره بیدار میشه.دختر شما خوب غذا میخوره؟پسر من ن ب زور باید دهنشو وا کنم بدم بخوره

به زور بهش نده بد غذا ميشه.  بعضی چیز هارو دوست داره مثلا پوره سیب زمینی دوست نداره با ماست ترکیب میکنم خوشش مياد میخوره. باید تست کنی ببینی چه مدلی دوست داره. البته موقع دندون درآوردن کم اشتها میشن

به زور بهش نده بد غذا ميشه.  بعضی چیز هارو دوست داره مثلا پوره سیب زمینی دوست نداره با ماست ترک ...

ماست مگه میشه داد؟