2777
2789
عنوان

خانم عاطفه الهه نظری

560 بازدید | 6 پست

سلام به همه مامانای گل ،احساس کردم این وظیفه منه که بیام اینجا و از تجربیاتم براتون بگم و من توی یه جمله خلاصه میکنم اگه واقعا برای خودتون و زیباییتون ارزش قائلید پیش خانم دکتر عاطفه نظری نرید تو رو به قران نرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار به خاطر زیبایی و تنگی واژن رفتم پیشش اصلا انگار نه انگار تنگ نکرد هیچ گند زد به زیباییم ،این همه نظر مثبت توی سایت نی نی سایت ازش دیدم گول خوردم من فکر میکنم این همه نظر مثبت کار یه نفره 

منم برا درمان زگیل بهش مراجعه کرده بودم، افتضاح بود.‌بیشتر از ۳ دقیقه برات وقت نمیذاره، فقط عجله داره زود مریض دیگه رو ببینه، تازه فریز هم برام در حد ۱ دقیقه بود. اصلا با دقت کار نمیکرد. منشی هاشم که شدیدا بی ادب و بی اعصاب بودن