2777
2789
عنوان

کسی هست که ازمرگ نترسه؟یابهش فکرنکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 68 پست

مرگ کوچ از یک جا به یک جای بسیار عالیه وقتی زمان مرگ میرسه صدامون میزنن میگن بیا یه جای بهتر منتظرته .مرگ مگه ترس داره؟

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

براخودمم عجیبه ولی همیشه بهش فک میکنم و اصلا وابدا نمیترسم از مرگ بالاخره حق طبیعیه همه ی ماست

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی

یعنی از ته وجودش میدونه ک قبلا ها یا شاید همین چندروز پیش یه کاری کرده ک اگه جبران نکنه بدجور میشه براش ولی شاید فکر کنه اون موضوع خاصی نبوده ولی دلش که میدونه 

برای همینه ک ارامش نداره

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜
آخه دختر ۲۰ساله چرا باید به مرگ فکر کنه عزیزم اول جوونی و زندگی ای  تا زنده ای به زندگی فکر ک ...

من متاهلم وزندگیمودوست دارم.ولی بعضی مواقع دست خودم نیس

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
یعنی چی مثلاچکاری؟واضحترمیگی؟

ی کاری کردی ولی خودت فکر میکنی چیز خاصی نیست یا شایدم حتی بدونی 

ک اگه جبرانش نکنی اون دنیا تقاصش رو بد میدی برای همینه ک ارامش روحی نداری

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜
یعنی از ته وجودش میدونه ک قبلا ها یا شاید همین چندروز پیش یه واری گرده ک اگه جبران نکنه بدجور میشه ب ...

نه میدونی چیه پارسال یمدت اینجوری بودم اماالان مدتیه که بهترشدم.اماازدیشب دوباره بهم ریختم بسکه رفتم توفکراینهمه آدماییک مردن

از بیکاریه؟ درس میخونی؟

ن درس نمیخونم ولی دوروبرم شلوغه اتفاقابیکارنیستم زیاد.همش فکراینم انگیزه های جدیدپیداکنم که جایگزین این افکاربشه

نه میدونی چیه پارسال یمدت اینجوری بودم اماالان مدتیه که بهترشدم.اماازدیشب دوباره بهم ریختم بسکه رفتم ...

منم چند ماهه فکر میکنم بهش.فکر کزدن درباره یمرگ خوبه ب شرطی ک باعث بشه آدم خوبی بشی و‌گناه نکنی ودرصدد جبران اشتباهات گذشته باشی .فکر ب مرگ باعث میشه گناه نکنیم.

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سلام عزیزم.منم ت  سن 22سالگی حدودا همین خوف و ترس عجییییییب داشتم میگفتم شب تو قبر تنها وای زمستون بارون تاریکی چی میشه چه کنم.

در حدی فکرم مشغول بود که همش فکر میکردم مرگم خیلی نزدیکه و گاهی یا حس میکردم قلبم درد میکنه و تیر میکشه.

تا اولا با روایات امامان معصوم(ع) برای این ترسم شروع کردم به خوندن زیارت عاشورا چون گفته بودن اقا امام حسین(ع) شفاعنت میکنن.هرروز خوندم واااقعا ترسم از مرگ که تموم شد و زندگیم الحمدلله با اتفاقاتی سمت معنویت رفت و راجع به مرگ خیلی چیزا خوندم در مورد دنیا و فانی بودنش و سعی برا اینکع آماده مردن باشم.شکر خدا الان نه تنهانمیترسم بلکه مشتاقشم

ی کاری کردی ولی خودت فکر میکنی چیز خاصی نیست یا شایدم حتی بدونی  ک اگه جبرانش نکنی اون دنیا تق ...

بله خوب همه ی آدمااشتباهاتی انجام میدن.امامنم مثل همه

سلام عزیزم.منم ت  سن 22سالگی حدودا همین خوف و ترس عجییییییب داشتم میگفتم شب تو قبر تنها وای زمس ...

الان چندساله هستی؟