2777
2789

اگه مطمئنی مشکلت اسیده معدته شیرین بیانو با عسلو وآب قاطی ‌کن بخور چند روز خوب میشی.البته ناشتا باید بخوری.ببین من خودم اصلا به داروی گیاهی اعتقاد ندارم ولی واقعا از شیرین بیان جواب گرفتم برا معدم.

اگه مطمئنی مشکلت اسیده معدته شیرین بیانو با عسلو وآب قاطی ‌کن بخور چند روز خوب میشی.البته ناشتا باید ...

راستش دخترم یازده سالشه واسه اونه چندماه درگیرم یه هفته شیرین بیان دادم انگار نه انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش دخترم یازده سالشه واسه اونه چندماه درگیرم یه هفته شیرین بیان دادم انگار نه انگار

منم‌پارسال خیلی دکتر رفتم حتی آندوسکوپی‌هم انجام دادم ولی‌در نهایت‌همین‌خوبم‌ کرد.حالا شما ک یه هفته امتحان‌کردی‌چند روز‌دیگه هم امتحان کنین ان‌شالله که جواب بده🌸❤

منم‌پارسال خیلی دکتر رفتم حتی آندوسکوپی‌هم انجام دادم ولی‌در نهایت‌همین‌خوبم‌ کرد.حالا شما ک یه هفته ...

آن شالله. منم آندوسکوپی بردم مشکلش فقط اسید بالا بوده که مریشو ملتهب کرده

شما چه مشکلی داشتید

من هم اسید معدم زیاد بود و هم رفلاکس داشتم و دارم...بله فقط ناشتا اندازه‌ یه قاشق چایی خوری شیرین بیان‌و‌یک‌قاشق عسل رو‌ تو‌آب ولرم‌حل کنید.اگه بازم‌سوالی هست بپرسین چون خودم‌خیلی عذاب کشیدم‌واسه معدم‌میفهمم الان حال دخترتون رو