2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم بیاین خواهشا کمک 😭

936 بازدید | 71 پست

بچه ها الان صحبت شد با شوهرم

حرف رفاقت و اینا

شوهرم گفت من رفیق ندیدم از جون مایه بزاره و هیچ کس اینمدلی نیست .. منم گفتم اره خب رفیق اینجوری پیدا نمیشه ، کلا فقط پدر و مادرن که از جونشون بگذرن . بعدش هم همسر

خیلی جا خورد و ناراحت شد 

گفت ینی چی 

نفر اول آدم همسرشه 

من هِی میومدم درستش کنم هِی بدتر شد و بیشتر ازم دلگیر شد.

مثلا گفتم همین مادر خودت بین تو و بابات ، تو رو انتخاب میکنه چون مادره .. یه حس مقدسه 

خلاصه که خیلی دلسرد شد ازم .. گفت دلم میسوزه برا خودم که انقد دوست دارم و عاشقتم که اولویت اولمی 

ولی تو اعتقادت چیز دیگه ست و من برات امین نیستم تهش خانوادت عزیزترن برات😭😭

هر چی توضیح دادم گفت ماست مالیش نکن

خیلی ناراحتم .. الانم رفته خوابیده دارم دق میکنم 😢😞😭

چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل شوهر من؛حالا تو هر دعوایی اینو میکوبه تو سرم میگه بابا مامانتو بمن ترجیح میدی.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

میگفتی عشق به همسر با عشق به پدرومادر فرق میکنه 

کلا دو تا حس جداست بنظر من 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

واقعا درست گفتی 😂😂

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya