2777
2789
عنوان

گند زدم گند

567 بازدید | 73 پست

گند زدمممم

همسرم یک دختر خاله داره از همون دوران نامزدی خیلی رو مخم بود زیر پست های همسرم کلی کامنت میذاشت کلی پیام زنگ و اینا کلا این دو نفر خیلی صمیمین به راحتی بغل و بوسش میکنه..نگید خب مگه چیه ما انقدر لارج نیستیم منم خودمو همش میزدم به بیخیالی..

اقا خلاصه همیشه در نظر من یک دختری بود که خودشو میخواد بندازه و اویزونه...

الان که فکر میکنم دارم از خجالت اب میشم.

همسرمم خیلی باهاش گرم بود و اینور اونور میرفت و کلی تو درساش کمکش میکرد کلا فراتر از فامیلی بودن ..منم همیشه سعی میکردم به دلایلی واکنشی نشون ندم ولی امروز...

امروز قرار بود من برم خونشون قرار بود بیاد دنبالم که من چون بیرون بودم از همونجا خودم زودتر رفتم دیدم خونه نیست مامانش گفت با فلانی رفته بیرون منوووو میگی اتیش گرفتم بعد ده دقیقه رسیدن خونه بعد معلوم شد رفتن برای خواهرشوهرم کادو بگیرن دختره یک شال یاسی رنگم برای خودش گرفته بود سرش کرد بعد جاریم گفت چقدر بهت میاد دخترخالم گفت سلیقه محمده دیگهه همسرمم گفت تو رو گونیم تنت کنن بهت میاد اونم بدو بدو رفت گونشو بوسید گفت دورت بگردم چقدر ماهی اخه مرسی که باهام اومدی...

منم تو دلم یک به درکی گفتم و گذشت

تا همسرم صدام کرد تو اتاق گفت چرا ساکتی چیزی شدی کسی چیزی گفته منم هی انکار اون هی اصرار منو میگی عین چی یهو منفجر شدم هرچی از دهنم اومد بهش گفتم گفتم تو که جون به جونت کنن باز همون لجنی باز میری پی همون لاشی بازیات چرا منو بدبخت کردی ، و کلی چیز... چون گذشته ی به شدت افتضاعی داشته کلا شرف و وجود و همه چیشو زیر سوال بردم

بعد وایستاد گفت احمقق چی داری میگی اون خواهرمه 

منم گفت هه به سلامتی خدا حفظش کنه میشه بپرسم شما دقیقا چند تا دیگه از این خواهرا داری؟

گفت نفهم دارم میگم خواهرمه خواهررم فلانی شیرمادر منو خورده..خدا پیغمبر شرع عرف میگن خواهرمه میهفهمییی؟

اولش قبول نکردمم بعد نشست توضیح داد که موقعی که خالش تصادف کرده بود مادر این تا چند هفته بهش شیر داده و اینااا بعدم گذاشت رفت

منو میگی یعنی مردم تو عمرم انقدر شرمنده نشده بودم همیشه سعی میکردم کسیو قضاوت نکنم ولی الان گند زدممم وای خدااا چه فکرایی کردمم

بعدشم اومدم پیش بقیه از اون موقع حتی نگامم نکرده 

موندم چیکار کنم من از کجا میدونستم اخهه حتی روم نمیشه به دختره نگاه کنم

تولدم زهر شدددد یعنی خاک بر سرمممم

وای خدااااااااااا چه حرفایی زدم

یعنی الان برم از دختره معذرت بخوام؟؟ وایی نهههه

دختره شنیده مگه؟ زودتر ازاینا باید ب شوهرت میگفتی دلخوریتو اونم باید برات توضیح میداد

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم نمی تونم بپذیرم 

یعنی چی خواهرمه؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خودش باید زودتر میگفت

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

منم یه پسر عمو دارم که دوسال تمام هرروز از شیر مامانش خوردم ولی اصلا پیشش راحت نیستم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
نه نشنیده... ما یک هفتست عقد کردیم همش الان چیکار کنم؟؟؟

هیچی عذرخواهی کردی دیگم راجبش حرف نزن تموم شه بره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤