2777
2789
عنوان

گند زدم گند

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 73 پست
بشین صحبت کن .حد و حدود تعیین کن براش اگه شما این رفتار و برخورد رو با پسر خالت انجام بدی  و ...

مشکل اینه ما نمیتونیم عین ادم باهم حرف بزنیم

قطعا قبول نمیکنه کلا هر چی محدودیته برا منه

من ک همچی چیزیو اصن قبول نمیکنم.شیر بخوره خواهرشه؟دین گفته؟

من قبولش ندارم.جامعه بدی شده

دختره جرئت کرده جلو تو همچی رفتاری کنه باخودش نگفته ممکنه واست سوتفاهم بشه؟

نمیخام اتیشیت کنم ولی جای تو من حرصم گرفته چقدر زشته...همه چیشون تو دین کامله فقط همین یه مورد مونده؟

ب اسم دین کلاه شرعی میذارن سر مردمااا

البته قصاوتش نمیکنم شایدم راست میگه ولی بنده ب شخصه قبول نمیکنم

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه ما نمیتونیم عین ادم باهم حرف بزنیم قطعا قبول نمیکنه کلا هر چی محدودیته برا منه

باید قِلِقِ مردتو یاد بگیری.اروم باش و عاقل و مهربون

عصبی بشی مردت ازت دور میشه

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
عزیز دلم ساده نباش خواهشاً  خواهر برادر شیری هم انقدر راحت نیستن با هم

نمیدونم از طرفی میگم بدرک هر غلطی دلش میخواد بکنه از طرفیم میگم به نام من و به کام بقیه؟.. الان چیکار کنم نمیخوام نققطه ضعف بدم دستش...

نمیدونم از طرفی میگم بدرک هر غلطی دلش میخواد بکنه از طرفیم میگم به نام من و به کام بقیه؟.. الان چیکا ...

انید هستم متخصص روابط🙋

از خصلتای شوهرت بگو و اینکه چطو اشنا شدین.خلاصه و مفید تا کمکت کنم

قطعا  بخدا دارم جای تو حرص میخورم  اگه جلوشو گرفتی از الان که هیچی،ولی اگه نگرفتی خودتو ...

وای مگه میشه یعنی تا این حد؟ منو شوهرم باطنا رابطمون خوب نیست ولی ظاهرا همه فکر میکنن دیوونه همیم یعنی میگی امکان دارره دختره حسودیش شده باشه ؟؟

شایدم فکر کرده قراره مثلا برادرشو بگیرم 

من ک همچی چیزیو اصن قبول نمیکنم.شیر بخوره خواهرشه؟دین گفته؟ من قبولش ندارم.جامعه بدی شده دختره جرئ ...

الان یعنی برم بگم به شوهر من دست نزن نمیشه که من  کلا با نامزدی چند ماهی نیست تو این خوونواده اومدم این از اول بوده..

مرسی کمی از عذاب وجدانم خوابید

استارتر جدا از خواهر برادری یه فکری به حالش بکن این تا آخر عمر آویزونتونه و رو مخت میره

با خواهرشم اینجوری رفتار میکنه مثل این دخترخالش؟

راجبش با شوهرت صحبت کن بگو باشه خواهربرادرین اما من خوشم نمیاد انقدر راحت باشین که بیاد بوست کنه دوتایی برید بیرون و....