2777
2789
عنوان

کرونا و سبزی خوردن🌿🌱☘🍀

129 بازدید | 8 پست

آبجی ها من کرونا دارم سبزی خوردن برام بد نیست؟ 

مشکلی نداره خوردنش؟

ببخشید بچه ها از وقتی کرونا گرفتم حساس شدم همش میترسم نکنه یک چیزی بخورم بدتر بشم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

سبزی احتمالا خوب هم باشه

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

فک نکنم ضرر باشه ‌ ویتامین هس دیگه . تامیتونی مایعات و آش و سوپ بخور که ویروس خارج بشه از بدنت دم نوش پونه و آویشن بخور

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم ضرر باشه ‌ ویتامین هس دیگه . تامیتونی مایعات و آش و سوپ بخور که ویروس خارج بشه از بدنت دم نو ...

مرسی آبجی آره حتما همیشه سوپ و آش میخورم ظهر سبزی خوردن خوردم ترسیدم نکنه برام بد باشه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
مرسی آبجی آره حتما همیشه سوپ و آش میخورم ظهر سبزی خوردن خوردم ترسیدم نکنه برام بد باشه

نترس خودتو نترسون استرس برات خوب نیس اصلا ایشالا زودتر خوب میشی

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
نترس خودتو نترسون استرس برات خوب نیس اصلا ایشالا زودتر خوب میشی

ممنونم عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشین بلا و مریضی ازتون دور باشه😍❤🙏

گوجه کبابی  آب هویج هم عالیه  سبزی هم مفیده

ممنونم عزیزم😍🙏❤