2777
2789
عنوان

پودر چاقی

207 بازدید | 31 پست

https://uupload.ir/files/uuza_screenshot_20210221-182451_google.jpg

کیا با این‌ پودر جیسینگ چاق شدن و چجوری استفاده میکردین؟امروز خریدمش

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه عین ماله منه 😍😍 هنوز جعبشو دارم من سه سال پیش خریدم 

چقدرم خوش مزس 😋 

البته من چاق نشدم باهاش 💔 

ولی دوستم برا یکی از آشناهاشون گرفته بود ده کیلو چاق شده بود می گفت البته نمیدونم همین پودر بودیا نه در کل تعریفش خیلی زیاد شنیدم اگه خودمم چاق نشدم به خاطر این بور که من استعداد چاقی ندارم 😂😂 ولی خوب تو اون مدت اشتهام زیاد شده بود اما نمیدونم چرا چاق نمیشدم 😂😂💔

ولی یه چیزی فکر کنم عوارض هم داره 😨😨

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عه عین ماله منه 😍😍 هنوز جعبشو دارم من سه سال پیش خریدم  چقدرم خوش مزس 😋  البته من چاق ...

کاش منم چاق شم تا عید😶

من خوردم نتیجه فقط شد معده درد و ۱ گرم هم زیاد نکردم یه ماه سابلیمینال افزایش اشتها گوش میدم از ۴۴.۵۰۰ اومدم ۴۸.۵۰۰.سعی کن دارو نخوری بدون استثنا ضرر میرسونه .پودر چاقی جنسینگ حکیم طهرانیو درست کن و بخور 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من خوردم نتیجه فقط شد معده درد و ۱ گرم هم زیاد نکردم یه ماه سابلیمینال افزایش اشتها گوش میدم از ۴۴.۵ ...

تو گوگل خیلی از این تعریف کردن همراش زینک پلاسم میخورم

کاش منم چاق شم تا عید😶

انشالله چاق شی من استعداد چاقی ندارم و گرنه چاق میشدم 💔 

ولی تازگیا یه قرص گرفتم البته برا چاقی صورته 😁😁 اسمش گین آپ هست یه پودر چاقی دیگه هم گرفتم پودر جوانه گندمو ایناست با چندتا جوانه دیگه .... داره جواب میده تو دوماه هر ماه یک کیلو چاق شدم 💔😂

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .