2777
2789
ازش میپرسی؟ من خونه ک بیاد براش چای میارم میگم چ خبر ناهار چی خوردی امروز  چ خبر از شرکت  ...

میپرسم میگ تقریبا ولی از درگیریاش نمیگه میگ نمیخوام توام درگیر کنم

الان بدهکاره من میتونم بهش کمک کنم ولی اصلا بهم نمیگه

اره میگ یوقتا سر کار زنگ میزنه میگ الان بهت احتیاج دارم دوس دارم بغلت کنم گریه کنم خخخ وقتی کارش سخ ...

خب ما همش چت میکنیم باهم ولی من از قیافشو رفنارش میفهمم ک ی چیزیش هس بهم نمیگه مولا چنین چیزی شده این ازارم میده

مثلا ی سر با داداشش بحثش شد اصلا بهم نگف تا من انقد زور کردم با عصبانیت بهم گف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ما همش چت میکنیم باهم ولی من از قیافشو رفنارش میفهمم ک ی چیزیش هس بهم نمیگه مولا چنین چیزی شده ای ...

خب عزیزم دوس داره مشکلاتشو خودش حل کنه اصرار نکن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

اره

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
خب ما همش چت میکنیم باهم ولی من از قیافشو رفنارش میفهمم ک ی چیزیش هس بهم نمیگه مولا چنین چیزی شده ای ...

بعضی مردا دوس ندارن خانومشون بهشون گیر بده وقتی درگیری ذهنی دارن گلم 

ینی درسته ک من ندونم؟

اینجوری راحت تره دیگه ،خوبه ک شمارو درگیر نمیکنه 

من الان کلی فکر قسط و وام و اینا رو میکنم استرس میگیرم دوس نداره شما رو درگیر استرس و ناراحتی کنه حساس نباش

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢