2777
2789

دندونام همه سرجای خودشون دراومدن اما یه کم نا مرتب بودن

و دندونای بالام یه کم جلو هستن توی نت سرچ کردم اصطلاحا بهش میگن دندون گرازی البته به شدت عکسای اینترنت نیست ولی من میخوام کامل صاف باشه

اولش دکترم دندونمو نکشید بعد ۴ ماه گفتن اگه میخوام دندونای شماره ۴ رو بکش هم پایین هم بالا

ولی من ازاون جایی که همه دندونام سرجاشون دراومدن میترسم فرم صورتم یهو بد بشه یا دندونام خیلی عقب برن

کسی با این مشکل ارتودنسی کرده؟یعنب دندونا سرجای خودشون باشن و بالا و پایین لثه درنیومده باشن اما یه کم نامرتب باشن و دندونای بالا یه خرده جلو باشن

دندون هم کشیدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی طول قوس کم باشه و دندونا جا نداشته باشن واسه قرار گرفتن رو قوس دندانی دندونا میان جلوتر از قوس قرار میگیرن.کشیدن دندونای 4 هم که بهتون گفتن یه شیوه درمانه واسه اینکه جا برای عقب بردن دندونا باز شه چون الان جایی ندارن که برن عقب البته شیوه های دیگه درمان مثل وسیع کردن کام هم هست که باید دندانپزشکتون براساس صلاح دیدش تصمیم بگیره کدوم شیوه بهتره

من دتدونای جلوم رو هم بود و دندونای جلوم جلو بود با کشیدن ۸ تا دندون ۴ تا عقل و ۴ تا شماره ی ۴ عااال ...

من دندونای بالام فقط دوتا جلویی رو هم بودن

و یه خرده دندونام جلو هستن

نمیدونم دندونای شما به چه شدتی جلو بودن عکس قبل و بعد دندوناتونو میتونین بفرستین واسم 

واقعا موندم بکشم یا نه🥺😭

فقط قسمت دندوناتونو اگه ممکنه🙏🥺🌹

خیلی طول کشید جای دندونایی که کشیدین پر بشه؟فرم صورتتون خیلی تغییر کرد؟ لباتونم باریک تر شد؟

شنا هم فقط دندونای بالاتون جلو بودن؟ منم همینطوره پس چرا هم پایین میخوان بکشن هم بالا منم دکترم همینو گفت

نه عزیزم دندونای بالا رو به جلو رشد کردن دندون گرازی رو تو نت سرچ کن عکسا میاد

ببین ارتودنسی خیلی کمک می‌کنه ولی خب زمان بر و هزینه زیادی داره 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
من دندونای بالام فقط دوتا جلویی رو هم بودن و یه خرده دندونام جلو هستن نمیدونم دندونای شما به چه شد ...

آره اگه گفته باید بکشی بکش چون فکت کوچیک بوده ک اینخوری شده 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
وقتی طول قوس کم باشه و دندونا جا نداشته باشن واسه قرار گرفتن رو قوس دندانی دندونا میان جلوتر از قوس ...

می ترسم فرم صورتم خیلی تغییر کنه یا جا خیلی باز بشه و دندونا عقب تر از حد معمول برن

شما دندون پزشک هستید؟کدوم شیوه بهتره؟ اگه ممکنه روش هاشو بگید تا از دندونپزشکم بپرسم

من دندونای بالام فقط دوتا جلویی رو هم بودن و یه خرده دندونام جلو هستن نمیدونم دندونای شما به چه شد ...

باید هم پایین و بکشی هم بالا تا رو هم مماس باشه اره قیافم خیللی خوب شد با اینکه همه میگفتن تو مشکلی نداری که خوبی ولی خیلللی بهتر شد از قبلش عکس ندارم چون خیلی سال پیش اینکارو کردم ولی به دکترت اعتماد کن  منم فقط دوتا دندون جلوم رو هم بود مال من حدود ۲ سال طول کشید و اون موقع قیمتش  یک میلیون و چهارصد شد۱😁😁😁😁

میرقصانم زندگی را به سازم
 آره اگه گفته باید بکشی بکش چون فکت کوچیک بوده ک اینخوری شده 

اولش دکترم گفت خودت میخوای بره عقب یا نه 

من پرسیدم مگه مشکلی داره گفت نه خیلی

بعد سه چهار جلسه که میپرسیدم میگفت طوری نیست

این سری پرسیدم گفت زحمت من بیشتر میشه اما قشنگ تر میشی

من همش می ترسم چون با کشیدن دوتا دندون جا خیلی باز میشه دندونام بیش از حد برن عقب و فرم صورتم به هم بریزه🥺

باید هم پایین و بکشی هم بالا تا رو هم مماس باشه اره قیافم خیللی خوب شد با اینکه همه میگفتن تو مشکلی ...

ممنونم عزیزم

خیلی طول کشید جای دندونایی که کشیدین پر بشه؟فرم صورتتون خیلی تغییر کرد؟ لباتونم باریک تر شد؟یه دفعه دندونا بیش از حد عقب نمیرن؟ چون با کشیدن دندونای شماره ۴ خیلی فاصله ایجاد میشه که

می ترسم فرم صورتم خیلی تغییر کنه یا جا خیلی باز بشه و دندونا عقب تر از حد معمول برن شما دندون پزشک ...

بله دندانپزشکم.

نه مشکلی پیش نمیاد برای ارتودنسی کردن یه انالیز فضا روی مدلی که دهانتون میگیرن انجام میشه و فضای لازم و موجود به دقت محاسبه میشه.پیش ارتودنتیست حاذق برید مشکلی پیش نمیاد