بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب این ارتباط بین مادرو دختر باید اونقدر قوی باشه که به این سو نره به نظرم،اگرهم ارتباطی باشه،مادر باید کاملا مطلع باشه از جریانات این نظره منه کع مادر جوری دختره رو بار بیاره که صرفا به جنس مخالف برای رل نگاه نکنه،میشه مثل دوست دختر باهاش حرف زد و ارتباط داشت اما برای اینکه پسر سویی نده به رابطه دختر باید عاقل باشه و مادر هم در جریان باشه
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
بهش اعتماد به نفس بده و بفهمونه که لیاقتش بیشتر از این حرفاست.سرشوبا کلاس و تفریحای مختلف گرم کنه.خلاصه باید باهاش صمیمی بشه و وقت صرف کنه واسش تا مشکلشون حل بشه
❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
من دنبال یه چیز الهام بخشم که تو لحظه باعث شه دعوای بین مادر و دختر به آرامش برسه
اولین جمله ای که به ذهنم رسید یه اغوش طولانیه🙂
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده