2777
2789
عنوان

چرا زایمان نمیکنم😒😔

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ بذار حسابی قر بده پله بالا پایین کن، پیاده روی کن هی چهاردست و پا راه برو دمنوش و روغن کرچک ...

والا همه اینارو میکنم یذره درد پری میاد و میره فقط گرچک هم نگووووووو🤢

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
۴ ام تاریخ زدن برات چرا اینقد عجله داری من سونوهام ۲۱-۲۴ اسفند تاریخ برام میزد ۲ فروردین زایمان ...

دردت گرفت؟؟؟ 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

بعدم اینو بدون که این زمانی که بچه تو رحمه براش لازمه و پرزهای روده آخرین چیزیه تشکیل میشه و خیلی بعدا مهم میشه چون دل درد های کولیکی نمیگیره

در ضمن سعی کن زایمان فیزیولوژیک داشته باشی نه به زور آمپول خیلی بهتره، تحمل دردش هم آسون تره

به منم دعا کن

والا همه اینارو میکنم یذره درد پری میاد و میره فقط گرچک هم نگووووووو🤢

بچت ناقص نکن با این کارا یه نفری با ورزشای سرخود که میکرد الان پاهای بچش مشکل دارن

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند