2777
2789
عنوان

وایتکس

86 بازدید | 9 پست

دوماه پیش مقداری وایتکس بااب مخلوطکردم ونارسینک گذاشتم که درش باز بود الان میترسم توی این مدت به ریه های بچه هام اسیب رسونده باشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
نگران نباشيد. چيزي نيست اما زياد در معرض مواد شيميايي قرار نگيرن. همينطور خودتون

چون فکرمیکردم گازش پریده درشاباز گذاشته بودم چون دیگه بویی نداشت.ولی دیگه مراقبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فکرمیکردم گازش پریده درشاباز گذاشته بودم چون دیگه بویی نداشت.ولی دیگه مراقبم 

طبيعيه كه بوش بپره

تو محيط بسته خطرناكه مخصوصا اگر بخار وجود داشته باشه مثل حمام كه خانمها خيلي ازش استفاده ميكنن

اما جاي نگراني نيست. دور از دسترس بچه‌هاي گلتون هم بذاريد تا به مشكل نخوريد خدايي نكرده.

طبيعيه كه بوش بپره تو محيط بسته خطرناكه مخصوصا اگر بخار وجود داشته باشه مثل حمام كه خانمها خيلي ازش ...

چشم گلم .یعنی بوش میپره گاز سمی هنوز تولیدمیکنه

آره ديگه اما بسته به فضايي كه توش قرار داره ميشه گفت چقد ميتونه خطرناك باشه. نگران نباشيد. اما بيش ...

اخه خونمون بزرگه ولی طولانی مدت درب ظرف بازبود ه حدود2ماه یابیشتر

بله گلم

دور شما بگردم من، انشاءالله زیر سایه امام زمان باشید

آبجی من چند تا تاپیک تگت میکنم؛ فقط اگه ممکنه عجالتاً بیا اینجا ، پست اول را بخون و جواب بده؛ یه نوع اعلام حضور چادری ها تو سایت هستhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3007726/چادریا-لطفا?page=309