2777
2789
عنوان

دوستم مجرد بود گوشی ایفون ۱۱پرومکس داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 53 پست
بخدا دو هفته تمام دارم جون میکنم ولی دریغ از یه مشتری خودم ب جهنم عیدی میخاستم بدم ب برادر زاده هام

خودتون که این همه مشکل دارین جانم

چه اجباریه حالا

چرا پدر و مادرا واسشون نمیگیرن؟

منظورم پدر و مادر شما و زن داداشتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا از دست شما نی نی سایتیا 🤣

چرا اخه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پیج دارم خوب هر چی نت مصرف کردم هیچ

تبلیغ بده جاهای دیگه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خودم ک پدر مادر ندارم داداشمم پنج شنبه تازه اولین سالگردشه...

جایگاهش بهشت چرا فوت شد؟

پول میخاد خوب 

اره خوب به فامیلا بگو برات تبلیغ کنن

ولی از بی پولی غصه نداری اونم دم عیدی و دم زایمان و...

کی میگه ندارم منم همه حق و حقوقه شوهرم و خوردن رفت خواهرش میلیارد میلایرد خورد رفت اونوقت ما هنوز نمیتونیم خونه بخریم یه خونه معمولی... غصه بچمو دارم که باید بزارمش خونه مامانم حاضر نیست بیرون نره از ترس کرونا شوهرم نشسته خونه بچه نگه میداره من میام سرکار... همه بهمون نارو زدن... اینم که داریم به خاطر خر حمالیه خودمو شوهرم صبح تا شبه.. منم خودم از 20 سالگی سرکار میرفتم قید درس و دانشگاهمو زدم اومدم سرکار تا نه ماهگی با اون شکم گنده نمیدونی با چه سختی بلند میشدم میومدم سرکار پول زایمانم بیمه خودم دادپدر شوهرم فقط اومد اونجا مثل گاو وایساد یه کلمه نگفت گول دارین ندارین چیکار میخواین بکنین ... هر کی هم هر چی داره مطمئن باش یه چیزایی رو داده که اونو داره... من خودم هرگز هرگز نشده روز معمولی بتونم و خونه باشم تا بوده که درس و دانشگاه بعدشم مستقیم سر کار تا 20 سال دیگه هم اوضام همینه... در کل میخوام بگم هر کسی یه جور غم و غصه داره الهی که همه غصه ها مالی باشه

دخترم تمام زندگی من
اینجا کلااا اینجوریه هر کی هر چی میگه یا لاف زده یا پز میده  یا دروغگوئه 🤷‍♀️🙂

عزیزم   تازه وارد نیستم من   ولی کلا کاری با اسی ندارم مردم درغگو شدن