2777
2789

الانکه عقد کرده شوهرش ایفون ۱۲پرومکس خریده براش ۴۷میلیونــ 

واقعا عدالت خدا کجاست

من التماس خدا میکنم یه مستری سیسمونی برام بیاد تا عید ۴۰۰جمع کنم برا بچه ها داداشم ک باباشون فوت کرده عیدی بخرم ولی نیسسسسست

شوهرم صبحی زنگ زده میگه از بیمه زنگ زدن بهم بیمه بیکاریمو میخان قطع کنن عملا بدبخت شدیم هم دفترجه نداریم دیگه هم فروردین زایمانمه پول نداریم 

خدا چیکار کنم خودت ک میبینی چقدم تلاش میکنم ولی هی نمیشه

شاید لاف زده بابا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

شوهرت ینی کار نداره

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشم شانس نیس گاهی وقتا شانس تو دستای خوده آدمه قطعا اگه با پسره پولدار ازدواج کنی برات همه چی میخره پس این شانس نیس انتخابه درسته

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!