2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آزادم باشی میرین؟؟؟😡

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

منم از بهمن پارسال تا حالا هیچ جا نرفتم حتی خونه مامانم‌.😭😭 دیوانه شدیم. عید هم که معلوم نیست چی بشه. وضع انقدر خرابه که‌.🤕🤕

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اصلا آزادم باشی میرین؟؟؟😡

آره چون یه ساله نرفتم چیزی تغییر نکرد یکساله تو خونه ام افسردگی شدید گرفتم الانم مستقیم میرم خونه مامانم اونجا هم تو خونه قرنطينه ایم عید نداریم

عروسی اینا واقعا خطرناکه نرو

نه بابا نمیریم الان با مامانم حرف میزدم گفت اینجاست ..بابامم مشکل ریه داره نگرانشم ..از اینایین که همه جا میرن و رعایت نمیکنن...نمیدونم اون همه آدم چجوری میان..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
واقعا خونه ی مامانت نرفتی

نه بخدااااا. من این یک سال هیچ جا نرفتم. هییییچ جا.😔😔

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush