2777
2789

سلام دوستان خوبین

عذر میخوام اینو دارم بیان میکنم😶

یه شخصی دوهفته پیش نزدیکی داشته

و دیروز روزیه که باید پریود می‌شده 

از دیروز یکبار خون دیده و بعدشم لکه های قهوه ای ترشح شده و امروز هیچیییی ترشح نشده(با عرض پوزش) 

بنظرتون ممکنه این ترشحات پریود نباشه و لکه بینی بارداری باشه؟ 

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 

احتمالش هست

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره احتمالش زیاده

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

منم اینطوری بودم ولی باردار نیودم میتونه بی بیچک بزنه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
آره احتمالا

امضات🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

عزیزم به نظرم یه دکتر زنان برو هم معاینت می کنه هم لازم باشه برات ازمایش خون تجویز می کنه من خانم دکتر منیره گل شیرازی
متخصص زنان و زایمان بهت معرفی می کنم ادرسشم تو تهران پارس بین فلکه دوم و سوم 02177877513

حالا چرا انقدر با معذرت خواهی! پریود یه حقیقت هست دیگه راحت باشیم برای بیان کردنش. ممکنه بارداری باش ...

بله درسته عزیزم 

ایشالاااا که پریودمممم

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم...