2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه دو ساله؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 51 پست

عزیزم بچه ها متفاوتن نگران نباش پسر دختر خاله من سه سالشخ دد حد چند کلمه حرف میزنع 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

اصلا ب کسایی ک تو بهداشتن اطمینان ندارم من پسرم تازه ۳سالش شده جمله میگه اصلا استرس نگیر چون منم ۲سالش بود بردم همینو گفتن درصورتی ک تا ۲سالگی باید فک کنم حدود ۱۸تا کلمه بگن فقط 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بهداشت که اعتقادی ندارم!

بچت رو با کسی مقایسه نکن

حتما برای هرچیزی ببر چکش کن ایرادی نذاره خیالت راحت میشه

به حرف کسیم گوش نده کخ میگن بچه فلانی ما تا شش سالگی حرف نزد الان دکتره!!!

این زمونه اختلالها زیاد شدن..باید ختما همونطور که قد و وزن بچه رو‌چک میکنیم رشد عقلی روانیشم چک کنیم

💕

باهاش حرف بزن کم کم راه میوفته بچه هاباهم متفاوتن عزیزدلم

خیلی نگرانم کرد باهاش حرف میزنم ولی در حد دایی عمه مامان بابا داداش اینا میگه دو کلمه ای نمیگه مثلا( بابا رفت)

برادر زاده من تا دو سالگی فقط چند تا کلمه میگفت یهویی زبان باز کرد الان دو سال و سه ماهشه باور نمیکنی خودش به من زنگ میزنه تصویری حرف میزنه انقدر واضح جمله میگه که هنگ میکنم...در عرض دو سه ماه اینقدر پیشرفت کرده.

بچه ها خیلی با هم فرق دارن نگران نباش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها با هم خیلی فرق دارن پسر من دو سالگی کامل حرف میزد اما خواهر زاده ام ۴ سالشه هنوز خوب حرف نمیزنه .اصلا نگران نباس .بهداشت تخصص دارن تو استرس وارد کردن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

و براش انیمیشن بزار.ترانه های کودکانه.کمک میکنه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

هر بچه ای یجوره بعضیا دیرتر بعضیا زودتر یه کاری رو انجام میدن وقتی بچت حرف میزنه پس مشکلی نداره کم گم دوکلمه ایم میگه شما خودتم باهاش تمرین کن

بچه خواهرشوهرم تا سه سالگی حتی یه کلمه ام حرف نمیزد

تازه مامانم میگه پسر عمم میخواست بره مدرسه حرف زده فک میکردن لاله

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بچه من ۲۰ماهشه فقط چند کلمه میگه  در کل هیج وقت بهداشت نرو کاری داشتی فقط متخصص ببر بچتو

بخدا ادمو سکته میدن بچم یکم حالت پاهاش حالت پرانتزی بود بهداشت کفت واااااااای چقد بد راه میره مشکل داره پاش من چقد تو سرم زدم فورا بردم متخصص گف وای چیزی نیس ازمایش نوشت بردم یکم کلسیم بدنش کم بود با یکم نرمی استخوان داشت پای مرغ پختم کامل خوب شده

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉