منم ۶ هفتمه اومدم خونه مادرم تا از همسرم یکم دور باشم...ی سقط داشتم.نزدیکی بیش از حد داشتم درد هم دا ...
گلم من ویار خیلی شدید دارم ولی عصرا میرم خونه مادرم و باز میام خونم بااینکه از خونم متنفرم بخاطر ویارم.میتونی کنار همسدت باشی ولی رابطه رو بزارید کنار یاازراه دیگه
آره عزیزم خدا رو شکر خوب بود، فقط طول سرویکسم کم بود که دکتر گفت تا آخر بارداری نزدیکی نداشته باش
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرید جفت چه ربطی به نزدیکی داره؟اون به مرور زمان پیرمیشه نزدیکی ربطی به گرید نداره
گرید صفر باشه یعنی جفت بالاست هنوز پایین نیومده، من با اینکه هفته ۱۲ بودم و باید گرید صفر میبود دکترم گفت گریدت ۱ هست چون جفتت پایینه و اگه جفت پایین باشه نزدیکی داشتن خطرناکه
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
عزیزم مطمعنی دکتراینجوری گفت؟ اینکه جفت پایین باسه به مساله هست اما گرید جفت یه چیزی که ربطی به بال ...
آره دکترم به من اینجوری گفت