2777
2789
منم ۶ هفتمه اومدم خونه مادرم تا از همسرم یکم دور باشم...ی سقط داشتم.نزدیکی بیش از حد داشتم درد هم دا ...

گلم من ویار خیلی شدید دارم ولی عصرا میرم خونه مادرم و باز میام خونم بااینکه از خونم متنفرم بخاطر ویارم.میتونی کنار همسدت باشی ولی رابطه رو بزارید کنار یاازراه دیگه

الان شما ان تی رو رفتی؟همه چی خوب بود

آره عزیزم خدا رو شکر خوب بود، فقط طول سرویکسم کم بود که دکتر گفت تا آخر بارداری نزدیکی نداشته باش

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرید جفت چه ربطی به نزدیکی داره؟اون به مرور زمان پیرمیشه نزدیکی ربطی به گرید نداره

گرید صفر باشه یعنی جفت بالاست هنوز پایین نیومده، من با اینکه هفته ۱۲ بودم و باید گرید صفر میبود دکترم گفت گریدت ۱ هست چون جفتت پایینه و اگه جفت پایین باشه نزدیکی داشتن خطرناکه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
خیلی ممنون ازتوضیحاتت

توروخدا از حرف من یوخت ناراحت نشید بخدا نمیخاستم استرس بهتون بدم..شرمنده اگ استرس بهتون دادم یا ناراحت شدین...ببخشید توروخدا ...فقط از تجربم بهتون گفتم...ان شالله ک بحق فاطمه زهرا چیزی نیست...ناراحت نباشید

الهی شکر💜
آره عزیزم خدا رو شکر خوب بود، فقط طول سرویکسم کم بود که دکتر گفت تا آخر بارداری نزدیکی نداشته باش

خداروصدهزار مرتبه شکر😘😘اخی پس حتما از راههای دیگه عمل کنین اخه شوهرا گناه دارن خیلی و نیاز دارن

توروخدا از حرف من یوخت ناراحت نشید بخدا نمیخاستم استرس بهتون بدم..شرمنده اگ استرس بهتون دادم یا نارا ...

ن عزیزم استرس نگرفتم توکل به خدا حتمابایدبرم دکتروتاچن وقت نزدیکی نمیکنم

استرس چی؟؟ازالان استرس؟؟بذار دنیا بیاد تازه استرسا شروع میشه ..کولیک زردی دل درد ریفلاکس..ازالان سخت ...

واسه سونو هاخیلی نگرانم واسترس دارم😔😔😢😢مثلا قبل سونو قلب هرشب بیخواب میشدم از فکر وخیال..الانم ک ان تی غربالگری😔😔😔

گرید صفر باشه یعنی جفت بالاست هنوز پایین نیومده، من با اینکه هفته ۱۲ بودم و باید گرید صفر میبود دکتر ...

عزیزم مطمعنی دکتراینجوری گفت؟

اینکه جفت پایین باسه به مساله هست اما گرید جفت یه چیزی که ربطی به بالا پایینی جفت نداره اخه من سرویکسم۴۱بود گرید صفرو یک....

گرید هرچه بالاترباشه به معنی پیری جفته ربطی نداره به ارتفاع جفت

عزیزم مطمعنی دکتراینجوری گفت؟ اینکه جفت پایین باسه به مساله هست اما گرید جفت یه چیزی که ربطی به بال ...

آره دکترم به من اینجوری گفت

واسه سونو هاخیلی نگرانم واسترس دارم😔😔😢😢مثلا قبل سونو قلب هرشب بیخواب میشدم از فکر وخیال..الانم ک ...

هر استرسی که داشته باشی هومرمون های استرس از جفت میره تو خون بچت بعد دنیا اومدن اونم استرسی میشه..استرس نداشته باش