پس نزدیکی نمیکنیم .شوهرمم هیچی نمیگه ولی خب چیکار کنم اونم گناه داره😢😢😢
آره منم خودم خیلی ناراحتم واسه شوهرم، ولی خب چیکار میشه کرد ما هم داریم تحمل میکنیم دیگه اونا هم باید تحمل کنن
حالا هفته ی ۱۲ که رفتی ان تی اگه جفتت گرید صفر بود و طول سرویکست زیاد بود شاید بتونی نزدیکی داشته باشی ولی الان اصلا ریسک نکن اصلاااااا
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
آره منم خودم خیلی ناراحتم واسه شوهرم، ولی خب چیکار میشه کرد ما هم داریم تحمل میکنیم دیگه اونا هم بای ...
باشه مرسی خوشگلم که گفتی نه پس کاری نمیکنیم راستش شوهرمم میترسه خیلی..حالا از راههای دیگه باهاش کنار میام گاهی توهم از راه دیگه کاری کن ..ولی من متاسفانه انقد ویارشدید دارم از زندگی کلا افتادم
منم ۶ هفتمه اومدم خونه مادرم تا از همسرم یکم دور باشم...ی سقط داشتم.نزدیکی بیش از حد داشتم درد هم داشتما ولی نمیدونسم نباید نزدیکی نکنم..ینی موقع نزدیکی درد شدید داشتم..تا اینکه یشب بدون درد در هفته ۷ یا ۶ خودش اومد افتاد...الان الهی شکر بعد از ۱۳ ماه باردار شدم..و از وختی فعمیدم باردارم اصلا نزدیکی نداشتم...ان شالله ک اتفاقی برا شما نیفته و نی نی منم سالم بیاد بغلم
باشه مرسی خوشگلم که گفتی نه پس کاری نمیکنیم راستش شوهرمم میترسه خیلی..حالا از راههای دیگه باهاش کنار ...
قربونت عزیزم، انشاءالله نی نی سالم بیاد تو بغلت 😍❤
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️