2777
2789
عنوان

دیونه شدم به خاطرچروک دورچشم

143 بازدید | 16 پست

سلام.توروخداکمکم کنین.به خدااینه ازدستم نمیافته.دارم دیونه میشم.وقتی میخندم دورچشمم چروک میشه.میترسم دائمی بشن.هرروزوهرشب کرم میزنمو... .میترسم به خاطرچروک دورچشم زندگیم خراب بشه ویه زن خوشگل دیگه ای زندگیموازدستم دربیاره.توروخداراهنمایی کنین؟بوتاکسم که میترسم.لیفت هم گرونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس کن راحت و آسوده هیچی هم نمیشه اینقدر هزینه کرم الکی نکن فایده نداره 

بوتاکس باعث میشه عضلات اصلا حرکت نکنن وسفت بشه.سخته مثلا میخای اخم کنی یابخندی ولی اون قسمت ثابته بدون حرکت

من حساسیت پوستی دارم.بوتاکس شنیدم ضررداره.وازامپول هم به شدت میترسم. عزیزان به خاطریه چروک زندگی خر ...

دکتر پوست برو بهت میگه اصلا به حساسیت ربطی نداره،اصلا درد نداره،قبلش بی حس میکنه،من زدم خدایی راضیم.

بیش از حد خوبی نکن