2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرت چ کاری میشه کرد ک انجام نشه

هرکس باید از خودش شروع کنه من حتی براخواهرخودمم نرفتم بعداز من وقتی براشون توضیح دادم که چرا من نرفتم خیلیای دیگم ازفامیلمون دیگه نمیرن. چون دیدم بعضیا یه سری لزوسیله هایی که اصن نیاز نیس فقط بخاطر همین جهاز بینی میخرن به جز دعواها وخسارتایی که زده مبشه.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
کجایی هستی عزیرم ؟کدوم شهر؟و بیشتر میگی ازرسم و‌رسومتون ؟

از طرف پدر تهرانی میشیم ک رسممون اینجوریه که چند روز قبل عروسی فامیل درجه یک رو دعوت میکنن خونه عروس ب صرف میوه ی بزن و بکوب میکنن

جهیزیه هم در حدی که دیده میشه میبینیم حالا بعضیا خودشون میرن یخچال و کابینت ام میبینن

از طرف مادر اما تبریزی میشیم و رسممون اینجوریه که همه اقوام قبل بردن جهاز ی بار میرن خونه مادر عروس و جهیزیه رو میبینن 

بعد که چیدن هم باز همه میرن جهاز رو ببینن 

تازه همه چیز رو جوری میچینن که دیده بشه 

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
از طرف پدر تهرانی میشیم ک رسممون اینجوریه که چند روز قبل عروسی فامیل درجه یک رو دعوت میکنن خونه عروس ...

رسم و رسوم همه ی شهرا قابل احترامه و حتما کلی خوش میگذره عزییییزم❤️🌹