2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همونکه خیلی بداخلاقه؟دعوا داره با همه

شنیدم بداخلاقه اره،اما فامیلمون رفته میگه الان اصلا حرف نمیزنه من شهریار میرم دکترمم خیلی مهربونه اما خب شکری تشخیصش عالیه میخوام بخاطر دقتش برم اونجا

شنیدم بداخلاقه اره،اما فامیلمون رفته میگه الان اصلا حرف نمیزنه من شهریار میرم دکترمم خیلی مهربونه ام ...

باشه..ولی سی دی اصلا نمیده ها...من با چه ذوقی چند سال پیش رفته بودم سی دی بده انقد بد حرف زد که نگو..

اره سی دی هم نمیده الان دوباره دودل شدما🤣🤣🤣 برم جای قبلی یعنی🤔

نمیدونم والا هرجور خودت میدونی گلم.میدونی یه چیزی بین مردم جا افتاده فک میکنن هردکتری بداخلاق تره تشخیصش بهتره ولی لزوما اینطور نیست و دکتر بداخلاق خیلی آدمو دلسرد میکنه..باز خودتون میدونین گلم

نمیدونم والا هرجور خودت میدونی گلم.میدونی یه چیزی بین مردم جا افتاده فک میکنن هردکتری بداخلاق تره تش ...

مرسی عزیزم شاید رفتم جای دگ من خودم اخلاق واسم خیلی مهمه اما دیدم میگن تشخیصش خوبه گفتم اخلاقشو تحمل میکنم ک الان باز یادش افتادم میگم انومالیه دگ تشخیص جنسیت ک راحته و بقیه مواردم اون مرکر خوب انجام میده میرم همونجا یا جایی ک برخوردشون خوب باشه و سی دی بدن😍