2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جز کوتاهی چی

روغن تراپی 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
اره بهترین راه کوتاهی که واسه پیشگیری روغن نارگیل هم خوبه

انقد موخوره ها بالا اومدن ک اگ بخوام کوتاه کنم باید کچل کنم ب خدا

چهار پنج سال واستادم بلند شه ک اینجوری کوتاه کنمشون؟

خودم؟یا بیرون انجام میدن

خودتون عزیزم 

پیج محصول خوب رو فالو کنیطد داخل اینستا 

یکی از روغناش برای موخوره دقیق یادم نیست کدومشون مناسبه متاسفانه 

اطلاعات که کسب کردی با توجه به محصولات ارگانیک شهرتون برید از فروشگاه مورد نظر خودتون بخرید 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
حتما خیلی ممنونم عزیزدلم

خواهش میکنم گلم 🌹 موفق باشید 

با قیچی معمولی میکنم بدتر میشه مثل اینک میگن قیچی مخصوص نباشه شدید تر میشه

جدی؟؟؟

نمیدونم منم چندماه پیش یکم پایین موهام موخوره داشت بخاطر کرونا آرایشگاه نمیرم دادم همسرم برام کوتاه کرد با همین قیچی معمولی خوب شد.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛