2777
2789
عنوان

40 روز بعد از زایمان

150 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 40 روز از زایمانم میگذره ی 10 روزی بود پاک بودم  امروز شرو ب خون ریزی کردم ینی پریود شدم یا هنوز بقایای زایمانه؟ 

خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۰ روز لکه بینی داشتم خوب شدم ۳ روز بعدش پریود شدم😞

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده
باید بری سونو شی چون بدن هرکسی متفاوته ممکنه هم پریود باشه میخوای هفت روز صبر کن ببین چی میشه بعدش ق ...

اره حالا صبر میکنم ببینم چی میشه این خون ریزی 

خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍
شیر خودتو میدادی

نه شیر خشک ولی شیر خودمم میدوشیدم

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده
آره اینجوری زودم به وزن قبل بارداریتم میرسی من الان دوباره رسیدم به همون وزن قبل زایمانام ۵۸ کیلو ام ...

ولی من سر یک ماه رسیدم به وزن قبل بارداریم البته سر ۶ هفته و تقریبا سه هفتگی لکه بینیمم تموم شد و پریود هم نشدم 

مامانن دوسال شیردهی پریود نمیشد اما خواهرام بعد چندماه شدن حالا من نمیدونم به کی رفتم

اما وزنم دو کیلو کمتر از قبل بارداری هم شده

Silenc says a lot more than you think 🤍