2777
2789
عنوان

با کسی که دروغ بگه بعد راستشو بگه...

182 بازدید | 21 پست

ازدواج می کنین؟

درمورد تحصیلاتش اول گفت فوق دیپلم دارم... بعد که فهمیدن میخوایم بریم تحقیق .. ترسیدن گندش در بیاد خودشون گفتن که دیپلم داره 

😣

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات واسم اهمیت نداره ولی صداقت مهمه باهاشون صحبت کن ببین دروغ واسه چی بوده شاید ترسیده شما را از دست بده و باید توجیه بشه که هیچ دروغی قابل قبول نیست

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

نه بابا

مادختریکی آشناهامون خواستگارکه اومدبراش گفتن پسرمون تحصیلات بالایی داره ماشین داره

بابا دختره رو وخانواده شو بردن خونه چندطبقه نشون دادن گفتن این برای پسرماست درصورتی که بعدا گندش دراومدبرای دایی پسره س

اولش همه دروغ زیادمیگن

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
آره مهم انسانیته شاید بنده خدا ترسیده ملاکت فقططط تحصیلات باشه

منم چون احساس کردم از من خوشش میاد...روش نشده بگه فوق دیپلم ندارم.. دارم ادامه می دم اما الان به شک افتادم..  چون منم خیلی راجع به تحصیلات حرف می زدم.. بعد هم گفتن که چون مادرش اول کار گفته فوق دیپلم دیگه نتونسته عوضش کنه.. بعد هم عذرخواهی کردن 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
نه بابا مادختریکی آشناهامون خواستگارکه اومدبراش گفتن پسرمون تحصیلات بالایی داره ماشین داره بابا دخ ...

همه دروغ نمیگن!آدمایی ک کمبود و مشکل دارن دروغ میگن 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖