تو متن بنویس این تاپیک با رضایت خوده کاربر yassiiiiii و از زبان خودش نوشته شده چون ۶ تا تاپیک امروزشو زده
بعد من میام توش خودم توضیح میدم
میشه ؟
چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓 خوب با منم دوست باشید دیگهه😪 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜 یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸 تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂 یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤ من همتونو دوست دارممممم😍 البته بجز مردا 😒😒😏 😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓 خوب با منم دوست باشید دیگهه😪 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜 یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸 تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂 یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤ من همتونو دوست دارممممم😍 البته بجز مردا 😒😒😏 😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بچه ها من ۶ تا تاپیکمو زده بودم و این خیلی مهم بود
دوستان ایشون نمیتونستن تاپیک بزنن و از من خواستن حالا خودشون بهتون توضیح میدن😉
من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
ایشون برام یه تاپیک زد چون من سهمیه امو استفاده کردم بچه ها من در اصل ۱۵ سالمه اما همه جا گفت ...
خواستم بگم ببخشید بابتش و من در اصل ۱۵ سالمه و حلال کنید خیلی پشیمونم ولی واقعا تحمل نداشتم دعوام کنید تا اینکه دیدم اصلا تو سایت قانونی نوشته میتونم تو سایت باشم
یچیزی میگم یادت نره خب؟ اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
توضیح دادم این پیام yassiiiii هست من بزاش تاپیک زدم