شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تاپیکای مادر شوهر و دعوا با خواهر شوهر و از این حرفا چرا همیشه جذابیت خاصی داره؟😂ادم سیر نمیشه از این تاپیکا لامصب😂😂 تا جایی که بتونم برای تایپکای عکس تگتون میکنم جا نمونید😂🤪✌🏻 لباس تنم الان قرمزه، میدونم به تو ربطی نداشت ولی میتونستی نخونی😊😂😂حالا که لطف کردی تا اینجا چرت و پرتام رو خوندی ریپلای کن بگو چه امضای چرتی دلت خنک شه، نه اصن هر چه دل تنگت خواست بگو😂 راستی هیچ وقت یادمون نره پشت هر کدوم از این تاپیکا یه ادم واقعی نشسته نه مجازی! دل کسیو نشکنیم🙂♥️کجا میری نرو هنوز امضام ادامه داره😂میخوام چند تا رمان قشنگ بهت معرفی کنم: کوئوکا، فصل وصال، بی تو جهانم خالیست، ارثیه مادربزرگ، تب تند پیراهنت.خواننده مورد علاقم محسن یگانه و محسن چاوشیه .همیشه اهنگاشون ارامش میده.همه اینا به تو ربطی نداشت اره میدونم وقتت تلف شد😐😝با ارزوی موفقیت از طرف یه سینگل😂
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
ممنون برای من همیشه تایم انتخابی ۹ صبح تا ۱۰ شبه تازه نیم ساعت پیش پیام داده تحویل به مامور ارسال داده شده میخواستم ببینم تا چند میاره